Nickerson Zwaan muuttaa nimensä Hazera Seeds B.V.:ksi

Julkaistu 03.10.2014

S.G. Nieminen Oy:n hollantilainen päämies, siementuottaja Nickerson Zwaan B.V. on ottanut käyttöön nimen Hazera Seeds B.V.

Nickerson Zwaan B.V. on kansainvälisesti tunnettu siemenjalostaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1887. Nimenmuutos pohjautuu vuonna 2008 tapahtuneeseen fuusioon, jossa Nickerson Zwaan ja Hazera Genetics yhdistyivät. Nickerson Zwaan on vuodesta 1990 ollut osa ranskalaista Limagrain Groupia. Tuotteissa näkyvä brändinimi on jatkossa Hazera.

Nickerson Zwaan on ollut S.G. Nieminen Oy:n päämies ja tärkeä yhteistyökumppani vuodesta 1994. Yhteistyö jatkuu edelleen tunnettujen lajikkeiden kuten Castello-keräkaalin ja Nanda-porkkanan TOFT ja TIRZA -kukkakaalien, Cupido-sipulin, Tinty-suippokaalin sekä Stromboli-parsakaalin merkeissä.

Lisätiedot: Pasi Myllymäki, tuotepäällikkö/maatalous- ja puutarhasiemenet, puh. 030 650 5202, pasi.myllymäki@sgn.fi

www.sgnieminen.fi

www.hazera.com

S.G. Nieminen Oy on perinteikäs tukkukaupan yritys, joka tuo maahan ja markkinoi siemeniä ja lannoitteita. S.G. Nieminen Oy kuuluu SGN Group -konserniin, joka on vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista tunnettu kaupan alalla toimiva perheyritys. Sen toimialoihin kuuluvat maatalous, vapaa-ajan tuotteet, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 176 milj. € ja sen palveluksessa on 206 työntekijää.