GRIINO VIHREÄ-GRÖN KULUTTAJANURMIKKOSIEMENET KEVÄÄN UUTUUTENA S.G. NIEMINEN OY:LTÄ

12.01.2023 | Griino

S.G. Nieminen Oy tuo markkinoille tänä keväänä Griino Vihreä-Grön -yleisnurmikkoseoksen kotipihoihin ja viheralueille käytännöllisissä ja ekologisissa pahvikartonkipakkauksissa.

Griino Vihreä-Grön -seos on kuluttajakäyttöön tarkoitettu yleisseos kotipihoihin ja viheralueille. Se kestää kohtalaista kulutusta ja pärjää normaalilla hoidolla. Seoksen lajikkeet ovat talvenkestäviä ja Suomen oloihin sopiviksi testattuja. Seoksen käyttöluokka on 1.

Uudella Griino Vihreä-Grön -pakkauksella on kokonaan uusi, raikas ja pelkistetty ilme.  Uusi pakkaus helpottaa myymälöiden hyllytystyötä, sillä pakkaus on helpompi asetella myymälässä esille ja vastaa myös asiakkaiden mieltymykseen ekologisemmasta pakkausmateriaalista. Lisäksi pakkauksen toisessa reunassa on sirotin helpottamaan kylvämistä.

Lisätiedot:
Katja Jansson, S.G.Nieminen Oy, katja.jansson@sgn.fi, puh. 050 465 8137

S.G.Nieminen Oy 
on erikoistunut siemenkauppaan usealla eri sektorilla, aina avomaalta golfviheriöille. S.G.Nieminen Oy on osa SGN Group -konsernia, joka on vuonna 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. SGN Groupin toimialoihin kuuluvat maatalous- ja konekauppa, urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, Motor Sports, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Vantaalla sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 170 milj. € ja sen palveluksessa on noin 250 työntekijää. www.sgnieminen.fi    www.sgn.fi

Muita uutisia