Vihannesviljely

Avomaan vihannesviljely

Olemme vakiinnuttaneet asemamme kotimaisessa vihannesviljelyssä avomaaviljelyn siementen luottotoimittajana. Kokemuksemme alasta on pitkä, sillä vihannesviljelyn siemenet ja istukassipulit ovat olleet valikoimissamme aina yrityksen perustamisesta lähtien.

Kaalin taimet

Olemme vahvasti mukana kotimaisten vihannes- ja juurestuottajien tuotantoketjussa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita siemeniä, sekä tarkkaan valikoituja alan erikoiskoneita. Asiakkaiden kysymyksiin ja tarpeisiin on vastaamassa ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka huomioi aina asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Keskitymme kahteen toisiaan tukevaan siemenjalostajaan, joka lisää lajiketietämystä ja helpottaa viljelijän lajikevalintaa. Viljelijöillä onkin käytössään edustamiemme siementoimittajien koko laaja tuoteskaala.

Tuotekategoriat

Kaalipelto

Avomaavihannesten siemenet

Olemme valinneet avomaavihannesten siemenet yhdessä päämiestemme kanssa, ottaen huomioon lajikevalinnoissa Suomen haasteelliset olosuhteet. Lajikkeisiin pääset tutustumaan lataamalla siemenluettelon alla olevasta linkistä.

Hernelavat

Silpoydinherneet

Palkoina kerättävien silpoydinherneiden siemenet ovat kuuluneet maahantuontiohjelmaamme jo vuosikymmeniä. Toimitamme herneitä jälleenmyyjille ympäri maan. Lue edustamistamme siemenistä lisää oheisesta esitteestä. 

Istukassipulit ja talvivalkosipuli

Istukassipulivalikoimamme on huolellisesti koottu hollantilaisen Broer B.V:n ja englantilaisen ESC:n (English Set Company) valikoimista. Syksyllä istutettavaa talvivalkosipulia tuomme Ranskasta. Tutustu sipulivalikoimaamme lataamalla oheinen esite. 

Vetopussi

Saneerauskasvien siemenet

Saneerauskasveilla voidaan vähentää ankeroisten määrää ja pienentää maalevintäisten kasvien tautipainetta. Saneerauskasvit ovat yleensä erilaisia sinappikasvijalosteita sekä rehuöljyretikkaa. Parhaat hyödyt saneerauskasveista on saatu vihannesten, perunan ja sokerijuurikkaan viljelykierrossa, mutta ne soveltuvat myös muiden kasvien välikasveiksi. 

Vihannesten taimet

Maahantuomme Hollannissa kasvatettuja laadukkaita vihannesten pientaimia. Laaja valikoimamme kattaa kaikkien jalostajien saatavilla olevat lajikkeet. Istutusvalmiina toimitetavat taimet ovat varteenotettava vaihtoehto mm. kaalien, salaattien, purjojen ja muiden esikasvatettavien kasvien viljelyyn.

Vihannesviljelyn erikoiskoneet

Siementen, sipulien ja taimien lisäksi maahantuomme myös vihannesviljelyyn soveltuvia erikoiskoneita, kuten erilaisia haroja ja kylvökoneita. Koneet räätälöidään jo tehtaalla vastaamaan tilan tarpeita. Lue lisää vihannesviljelyn erikoiskoneista alla olevasta linkistä. 

Pasi Myllymäki

Pasi Myllymäki

Pasi on omien parsakaalipeltojen kasvatti ja Mustialassa Agrologin AMK-tutkinnon saanut käytännön maamies. S.G. Niemisellä Pasin vastuualuetta on siemenmyynti, jota hän hoitaa pitkän kokemuksen tuomalla rautaisella ammattitaidolla. Asiakaslähtöisen tuotevalikoiman kehittäminen ja sopivien lajikkeiden valitseminen asiakkaan tarpeita kuunnellen, on Pasille työn parasta antia.

Pasi hoitaa S.G. Niemisellä siemenmyyntiä ja vastaa myyntipäällikkönä S.G. Niemisen liiketoiminnan johtamisesta.

040 582 9955
pasi.myllymaki@sgn.fi