pelikentat-lannoitteet-griino

Griino-lannoitteet

Teemme golf- ja urheilukentille lannoitussuunnitelman ja tarjouksen maa-analyysiin perustuen. Lannoitussuunnitelmamme muodostuu seuraavista tuotteista.

Griino Form

MU-pohjaisia, pitkäkestoisia, pienirakeisia ja pölyämättömia lannoitteita erityisesti golf- viheriöiden lannoitukseen. Neljä sisällöltään erilaista tuotetta toimivan lannoitusohjelman laatimiseen. Vaikutusaika 4 – 8 vk. Käyttösuositus 150 – 400 kg/ha

Griino Form Kevät 20-3-15
Griino Form Kesä 20-2-7
Griino Form Stressi 15-0-18
Griino Form Startti 18-11-8

Griino Sport

MU-pohjaisia, pitkäkestoisia, pienirakeisia ja pölyämättömia lannoitteita erityisesti lyöntipaikkojen ja urheilukenttien lannoitukseen. Neljä sisällöltään erilaista tuotetta toimivan lannoitusohjelman laatimiseen. Vaikutusaika 4 – 8 vk. Käyttösuositus 200 – 400 kg/ha.

Griino Sport Syksy 6-2-8+Fe
Griino Sport Täydennyslannoite

Griino Permanent ja Griino Cote

Orgaanisella hartsikuorella päällystettyjä lannoitteita väylien, urheilu- ja jalkapallokenttien sekä viheralueiden lannoitukseen. Neljä sisällöltään erilaista tuotetta. Vaikutusajat 2 – 3 kk ja 3 – 4 kk. Käyttösuositukset 180 – 350 kg/ha

Griino Permanent 2-3 kk 22-2-7
Griino Permanent Hi-K 2-3 kk 18-3-12
Griino Cote 3-4 kk 23-3-12
Griino Cote 2-3 kk 20-0-17

Griino Sol – kastelulannoitteet

Korkealaatuisia, puhtaita ja helposti veteen liukenevia kastelulannoitteita kaikkien kasvien lannoitukseen. Nopea vihertyminen. Vaikutusaika noin yksi viikko. Käyttösusuositukset 5 – 10 kg/ha

Griino Sol 12-3-20+ha

Griino Kalsiumlannoite

Griino Kalsiumlannoite on pienirakeinen lannoite, joka on kehitetty erityisesti golfkenttien viheriöiden, lyöntipaikkojen ja väylien sekä urheilukenttien ja viheralueiden kalsiumtason nostamiseen.

Griino Kalsiumlannoite

Esitteistä löytyy myös levitinasetukset.
Käyttöturvallisuustiedotteet
Alla olevista linkeistä löydät lannoitetoimittajamme suomenkieliset käyttöturvallisuustiedotteet.
Griino Horti
Griino Field
Griino Form
Griino Sport
Griino Permanent
Griino Cote
Griino Sol

Englanninkieliset käyttöturvallisuustiedotteet
Griino Kalsiumlannoite (Headland Greens-Grade Gypsum)

Headland-tuotteet

Englantilainen Headland Amenity Ltd on vuonna 1994 perustettu golfkenttiin ja urheilunurmikoihin erikoistunut yritys. Korkealaatuiset ja innovatiiviset tuotteet on kehitetty apuvälineiksi erityisesti urheilunurmikoiden hoito-ongelmien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn. Tuotekehityksen taustalla olevilla henkilöillä on vankka ja pitkäaikainen käytännön kokemus golf- ja urheilukentillä eri puolilla Eurooppaa.

S.G. Nieminen Oy on aloittanut yhteistyön Headlandin kanssa ja laajentaa tuotevalikoimaansa rakeisten erikoislannoitteiden jatkoksi Headlandin korkealaatuisilla ja innovatiivisilla tuotteilla. Uuden Headland -tuotevalikoiman pääpaino on hitaasti liukenevilla nesteillä ja ongelmia ehkäisevillä tuotteilla. Tuotteista haetaan käytännön kokemuksia tulevan kauden kuluessa ja tulevat ennakkomyyntiin ensi syksynä.

Tästä linkistä pääset tutustumaan Headlandin uuteen englanninkieliseen esitteeseen. Headland esite 2011