Golf- ja urheilukentät

viherymparisto

GriinoPro-nurmikkoseokset liikuntapaikoille

GRIINO PRO on monipuolinen nurmikkosiemenseossarja, joka tarjoaa käyttötarkoituksen mukaiset siemenet kaikkeen ammattimaiseen nurmikon perustamiseen ja hoitoon. Valikoimaan kuuluvat vakioseokset niin golf- ja jalkapallokentille kuin leikkikentillekin. Valmistamme seoksia myös asiakkaan omalla reseptillä.

GOLFKENTÄT

Viheriöseos A

Viheriöseos A on paljon käytetty perusratkaisu golfkenttien viheriöille. Seoksen lajikkeilla on hyvä talvenkestävyys ja kestää hyvin matalan leikkuukorkeuden. Typpilannoituksella voidaan lisätä nurmiröllin osuutta kasvustossa. Seoksen sisältö: 80 % puistonata Greensleeves / Musica, 20 % nurmirölli Jorvik / Bardot.


Viheriöseos B

Viheriöseos B on viljelyvarma, nopea ja varma starttaaja keväällä talven jälkeen. Kylvös itää nopeasti ja varmasti, eri sääoloissa itämisnopeudet vaihtelevat lajeittain. Seoksella on haettu entistä varmempaa ja toimivampaa ratkaisua Suomen kasvuoloihin viheriöille, joissa on jo sekakasvusto. Seoksen sisältö: 50 % puistonata Greensleeves / Musica, 15 % rönsyrölli Penncross, 15 % rönsyrölli L93, 20 % karheanurmikka Darkhorse.


Väyläseos A

Väyläseos A on natavaltainen väyläseos, joka menestyy hyvin myös kuivissa oloissa. Seoksessa on käytetty parhaita väylille soveltuvia punanatalajikkeita. Nurmikosta tulee tiheä ja talvenkestävä. Seoksen sisältö: 20 % puistonata Greensleeves / Musica, 20 % puistonata Blenheim, 40 % punanata Chopin, 20 % niittynurmikka Limousine.


Väyläseos B

Niittynurmikkavaltainen Väyläseos B on yleisimmin Suomessa käytetty väyläseos. Lajikkeet menestyvät erinomaisesti Suomen olosuhteissa ja nurmikosta tulee tiheä ja talvenkestävä. Siemenseos soveltuu käytettäväksi aina, kun kohteessa on kosteutta riittävästi. Seoksen sisältö: 15 % puistonata Greensleeves / Musica, 15 % puistonata Blenheim, 20 % punanata Chopin, 25 % niittynurmikka Limousine, 25 % niittynurmikka Langara / vastaava.


Karheikkoseos

Karheikkoseon on perusseos golfkentän karheikkoalueille. Seoksen lajikkeet kestävät myös väyläalueiden leikkuukorkeuksia. Näin karheikon ja väylän rajaa voidaan liikutella tarvittaessa. Seoksen sisältö: 20 % puistonata Blenheim / Musica, 20 % punanata Chopin, 20 % punanata Herald, 25 % jäykkänata Spartan / Nordic, 15 % niittynurmikka Miracle.

Jalkapallokentät

Griino Ajax

Griino Ajax on huippuluokan urheilunurmikkoseos, josta normaalioloissa syntyvä nurmikko talvehtii ja kestää kulutusta varsin hyvin. Griino Ajax sopii mainiosti myös golfkenttien lyöntipaikoille ja väylille. Seoksen sisältö: 25 % niittynurmikka Julia / Julius, 25 % niittynurmikka Limousine, 25 % niittynurmikka Miracle / Langara, 25 % puistonata Greensleeves / Musica.


Griino Ajax-R

Lajikkeet ja ominaisuudet kuten Griino Ajaxilla, mutta sisältää lisäksi myös raiheinää. Vihertyy nopeammin, jonka vuoksi seos sopii hyvin kevätperustamiseen. Seoksen sisältö: 25 % niittynurmikka Julia / Julius, 20 % niittynurmikka Limousine, 20 % niittynurmikka Miracle / Langara, 25 % puistonata Greensleeves / Musica, 10 % westervoldin raiheinä Axcella / vastaava.


Griino Juventus

Tasokas urheilunurmikkoseos, joka kestää kulutusta ja talvehtii hyvin. Sopii mainiosti myös golfkenttien lyöntipaikoille ja väylille. Seoksen sisältö: 15 % niittynurmikka Julia / Julius, 15 % niittynurmikka Limousine, 30 % niittynurmikka Miracle / Langara, 20 % puistonata Musica / vastaava, 20 % punanata Chopin