Koska viimeksi ihastelit hoidettua puistoa ja kauniita istutuksia?

Hyvin hoidetulla ympäristöllä on suuri merkitys viihtyvyyteen

Laadukkailla siemenillä ja lannoitteilla ympäristö saa huolitellun ja vehreän ilmeen. GRIINO PRO on S.G. Nieminen Oy:n nurmikkosiementen ja -siemenseosten tuotemerkki ammattikäyttöön. S.G. Niemisellä on yli 85-vuotinen kasvinjalostuksen asiantuntemus ja yritys on tehnyt yhteistyötä johtavien eurooppalaisten sekä myös pohjoisamerikkalaisten kasvinjalostajayritysten kanssa. S.G. Nieminen Oy tuntee kotimaan kasvuolot. Siksi seoksiin on valittu ilmastossamme testattuja ja Suomeen parhaiten soveltuvia lajikkeita. GRIINO PRO -nurmikkoseokset on suunniteltu menestymään Suomen vaativissa olosuhteissa. Valikoimamme sisältää paljon valmiita vaihtoehtoja eri olosuhteisiin, mutta teemme tarvittaessa asiakkaillemme myös omia reseptiseoksia toiveiden mukaan.

Leikki-, urheilu- ja golfkentät vaativat hyvää kulutuskestävyyttä ja uusiutuvuutta

Tämä saavutetaan käyttökohteen mukaan valituilla, korkealaatuisilla siemenillä ja lannoitteilla. Suoritus- ja pelialustan toimivuus ja turvallisuus ovat käyttäjien perusvaatimuksia. GRIINO PRO -siemenet ja -lannoitteet täyttävät ammattikäyttäjien korkeimmatkin vaatimukset. Tuotteiden kehittämisessä käytetään hyväksi alan viimeisin tutkimustieto sekä kenttäkokeista saadut käytännön tulokset.

GriinoPro-nurmikkoseokset viherrakentamiseen ja julkisiin kohteisiin

 

Viherrakentajaseos 1

Edullinen viherrakentamisen perusseos, josta syntyvä nurmikko kestää normaalia kohtuullista kulutusta ja leikkausta. Vihertyy nopeasti ja on kasvuolojen suhteen vaatimaton. Seoksen sisältö: 68 % punanata Maxima 1 / Corail, 22 % niittynurmikka Geronimo / vastaava, 10 % englanninraiheinä Esquire
Osta verkosta

Viherrakentajaseos 2

Korkealaatuinen yleisseos normaaliin viherrakentamiseen. Hyvä viherpeittävyys ja tiheys. Ei vaadi kovin voimakasta lannoitus ja kastelua, hyvä talvenkestävyys. Seoksen sisältö: 25 % puistonata Casanova, 52 % punanata Maxima 1 / Corail, 23 % niittynurmikka Geronimo.
Osta verkosta

Viherrakentajaseos 3

Viherrakentajaseos 2:n kaltainen seos varustettuna raiheinällä. Vihertyy nopeasti, joten se sopii erinomaisesti uuden nurmikon perustamiseen keväällä. Seoksen sisältö: 25 % puistonata Casanova, 52 % punanata Maxima 1 / Corail, 23 % niittynurmikka Geronimo, 10 % englanninraiheinä Esquire.
Osta verkosta

Tieluiskaseos

Erikoisseos tieluiskiin ja muihin harvoin hoidettaviin kohteisiin. Kasvutapa on voimakkaasti rönsyilevä, harvahko. Vaatimaton lannoituksen ja kosteuden osalta, kestää hyvin varjoa. Seoksen sisältö: 75 % punanata Maxima 1 / Corail, 7 % niittynurmikka Geronimo, 7 % jäykkänata Ridu / vastaava, 2 % nurmirölli Highland, 7 % englanninraiheinä Esquire, 2 % valkoapila Rivendel.
Osta verkosta

Niittyheinäseos

Erikoisseos käytettäväksi niittykukkien suojaheinänä. Kasvutapa on rönsyilevä ja harvahko. Vaatimaton lannoituksen ja kosteuden osalta, kestää varjoa. Seoksen sisältö: 43 % punanata Maxima 1 / Corail, 43 % jäykkänata Ridu /vastaava, 4 % nurmirölli Highland, 10 % englanninraiheinä Esquire.
Osta verkosta

Riviväliseos

Erikoisseos, joka on tarkoitettu monivuotisten puutarhakasvien rivien väliin. Lajit ovat rönsyämättömiä ja hyvin tiheäkasvuisia, jonka vuoksi ne eivät levittäydy riveille. Lajit ovat poudankestäviä ja vaatimattomia, mutta sietävät myös varjoa. Pituuskasvu on hillittyä, mutta kestää myös matalaksi leikkuuta. Seoksen sisältö: 27 % puistonata Capriccio / vastaava, 27 % puistonata Humboldt / vastaava, 23 % jäykkänata Ridu, 13 % jäykkänata Nordic, 10 % englanninraiheinä Esquire.
Osta verkosta

GriinoPro-nurmikkoseokset liikuntapaikoille

GOLFKENTÄT

Viheriöseos A

Viheriöseos A on paljon käytetty perusratkaisu golfkenttien viheriöille. Seoksen lajikkeilla on hyvä talvenkestävyys ja kestää hyvin matalan leikkuukorkeuden. Typpilannoituksella voidaan lisätä nurmiröllin osuutta kasvustossa. Seoksen sisältö: 80 % puistonata Greensleeves / Calliope, 20 % nurmirölli Jorvik / Polana.
Osta verkosta

Viheriöseos B

Viheriöseos B on viljelyvarma, nopea ja varma starttaaja keväällä talven jälkeen. Kylvös itää nopeasti ja varmasti, eri sääoloissa itämisnopeudet vaihtelevat lajeittain. Seoksella on haettu entistä varmempaa ja toimivampaa ratkaisua Suomen kasvuoloihin viheriöille, joissa on jo sekakasvusto. Seoksen sisältö: 64 % puistonata Greensleeves / Calliope, 18 % rönsyrölli Cobra / Nova, 18 % rönsyrölli Independence / CY2.
Osta verkosta

Väyläseos A

Väyläseos A on natavaltainen väyläseos, joka menestyy hyvin myös kuivissa oloissa. Seoksessa on käytetty parhaita väylille soveltuvia punanatalajikkeita. Nurmikosta tulee tiheä ja talvenkestävä. Seoksen sisältö: 20 % puistonata Caldris, 20 % puistonata Humboldt, 40 % punanata Rossinate, 20 % niittynurmikka Yvette.
Osta verkosta

Väyläseos B

Niittynurmikkavaltainen Väyläseos B on yleisimmin Suomessa käytetty väyläseos. Lajikkeet menestyvät erinomaisesti Suomen olosuhteissa ja nurmikosta tulee tiheä ja talvenkestävä. Siemenseos soveltuu käytettäväksi aina, kun kohteessa on kosteutta riittävästi. Seoksen sisältö: 15 % puistonata Greensleeves / Calliope, 15 % puistonata Capriccio, 20 % punanata Rossinate, 25 % niittynurmikka Yvette, 25 % niittynurmikka Conni / Miracle.
Osta verkosta

Karheikkoseos

Karheikkoseos on perusseos golfkentän karheikkoalueille. Seoksen lajikkeet kestävät myös väyläalueiden leikkuukorkeuksia. Näin karheikon ja väylän rajaa voidaan liikutella tarvittaessa. Seoksen sisältö: 20 % puistonata Calliope / Capriccio, 20 % punanata Rossinate, 20 % punanata Maxima 1 / Corail, 25 % jäykkänata Ridu / Triana, 15 % niittynurmikka Miracle.
Osta verkosta

JALKAPALLOKENTÄT

Griino Ajax

on huippuluokan urheilunurmikkoseos, josta normaalioloissa syntyvä nurmikko talvehtii ja kestää kulutusta varsin hyvin. Griino Ajax sopii mainiosti myös golfkenttien lyöntipaikoille ja väylille. Seoksen sisältö: 25 % niittynurmikka Julius, 25 % niittynurmikka Yvette, 25 % niittynurmikka Miracle, 25 % puistonata Calliope / Capriccio.
Osta verkosta

Griino Ajax-R

Lajikkeet ja ominaisuudet kuten Griino Ajaxilla, mutta sisältää lisäksi myös raiheinää. Vihertyy nopeammin, jonka vuoksi seos sopii hyvin kevätperustamiseen. Seoksen sisältö: 25 % niittynurmikka Julius, 15 % niittynurmikka Yvette, 25 % niittynurmikka Miracle / Baron / Conni, 25 % puistonata Calliope / Capriccio, 10 % englanninraiheinä Esquire.
Osta verkosta

Griino Juventus

Tasokas urheilunurmikkoseos, joka kestää kulutusta ja talvehtii hyvin. Sopii mainiosti myös golfkenttien lyöntipaikoille ja väylille. Seoksen sisältö: 15 % niittynurmikka Julius, 15 % niittynurmikka Yvette, 30 % niittynurmikka Miracle, 20 % puistonata Calliope / Capriccio, 20 % punanata Rossinante.
Osta verkosta

Griino Raiheinäseos

Kahta eri englanninraiheinää sisältävä seos, joka vihertyy nopeasti. Sopii erinomaisesti paikattaviin kohtiin, jotka on saatava nopeasti vihreäksi. Kestää myös hyvin kulutusta. Talvehtiminen Suomen oloissa epävarmaa. Seoksen sisältö: 50 % englanninraiheinä Greensky, 50 % englanninraiheinä Dickens 1.
Osta verkosta